Η εταιρία     

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2001 από τον Φωτιάδη Χαράλαμπο που εργαζόταν στον κλάδο από το 1987 . Το 2011 μεταφερθήκαμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας επί της οδού Θεσσαλονίκης 15, Βέροια. Στις 01/01/2020 μεταβιβάστηκε στην νεότερη γενιά και μετονομάστηκε σε Αφοί Φωτιάδη Ο.Ε . Με την πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ανταλλακτικών και την εξειδίκευση στον τομέα των αγροτικών αυτοκίνητων αποφασίσαμε την σύσταση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Γιατί e-agrotiκo.gr ; 

1)Συνειδητοποιώντας τις ανάγκες της αγοράς και αναγνωρίζοντας πως το αγροτικό αυτοκίνητο αποτελεί αναπόσπαστο εργαλείο δουλειάς στον αγροτικό και όχι μόνο τομέα,  σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών, λιπαντικών και χημικών. 

2)Το αγροτικό αυτοκίνητο πρέπει πάντα να είναι παραγωγικό. Γi' αυτό και δεν συμβιβαζόμαστε στην ποιότητα. Συνεργαζόμαστε με  τους καταλληλότερους προμηθευτές από Ελλάδα και εξωτερικό για να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

3)Η γνώση, η εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσουν ώστε να βρείτε τα κατάλληλα και τα ποιοτικότερα ανταλλακτικά και λιπαντικά στην καλύτερη δυνατή τιμή αλλά και να σας λύσουν κάθε απορία.

4) Με πάνω από 60.000 ετοιμοπαράδοτους κωδικούς, η εξυπηρέτηση και η αποστολή των προϊόντων είναι πραγματικά άμεση.

5) 100% ασφάλεια πληρωμής