Οροί χρήσης  του www.e-agrotiko.gr

1.Εισαγωγή 

Η ιστοσελίδα www.e-agrotiko.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ανταλλακτικών –λιπαντικών - χημικών αυτοκίνητων  που δημιούργησε και λειτουργεί η ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία : αφοι Φωτιάδη ο.ε. με τον διακριτικό τίτλο fotiadispart με έδρα την Βέροια επί της οδου θεσσαλονικης 15  , 23310-7205 ,τκ59131 ,αριθμος ΓΕ.ΜΗ 153159226000 ΑΦΜ :801270313 και ΔΟΥ Βεροίας . 

Η χρήση του e-shop διέπεται από τους κάτωθι όρους ,τους οποίους οι χρήστες καλούνται να διαβάσουν και να συμμορφώνονται με αυτούς σε κάθε επίσκεψη η χρήση του e-shop . 

Η εταιρεια διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.e-agrotiko.gr ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

2.Περιορισμός ευθύνης 

Η εταιρία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών . Με επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών ή άλλων λαθών που έχουν προκύψει ακούσια. Αναλαμβάνει και έχει την υποχρέωση να εξυπηρετήσει τον πελάτη αν του ζητηθεί για να αποφύγουμε τυχόν λάθη .

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων όπως εμφανίζονται στο e-shop ενδέχεται για τεχνικούς λογούς να μην ανταποκρίνεται στην πραγματική διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει σε κάθε περίπτωση να ενημερώσει εγκαίρως τον χρήστη σε περίπτωση που η παραγγελία του περιλαμβάνει μη διαθέσιμα προϊόντα και να προτείνει κάποιο αντίστοιχο .

Η εταιρεια καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι παραγγελίες να παραδίδονται στον χρήστη εντός χρονικών ορίων που αναφέρονται στους όρους . Δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε απρόβλεπτα  γεγονότα(απεργίες ,ακραία καιρικά φαινόμενα ) η λόγους ανωτέρας βίας


3.Διαθεσιμότητα

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο για οποιονδήποτε λόγο από τους προμηθευτές μας θα σας προτείνουμε κάποιο αντίστοιχο . Σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας από συνεργάτες του εξωτερικού απαιτείτε προεξόφληση και ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται καθαρά και μόνο από τους συνεργάτες μας και τις μεταφορικές εταιρείες που συνεργάζονται . 

4.Πνευματικά δικαιώματα 

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή των στοιχείων που εμφανίζονται εδώ, και κυρίως της βάσης δεδομένων συνολικά. Απαγορεύεται η αντιγραφή και η μεταβίβαση των δεδομένων η ολόκληρης της βάσης δεδομένων χωρίς προηγουμένη έγκριση της tecdoc, ή η εκτέλεση αυτών των εργασιών από τρίτους. Η παραβίαση των παραπάνω αποτελεί προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται ποινικά.

5.Παραγγελιες 

Οι παραγγελίες και αποστολές εκτελούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή  8:00-18:00 και Σάββατο 8:30-14:00 

Εφόσον ολοκληρωθεί η παραγγελία μέσω του e-shop δεν είναι δυνατή η τροποποίηση της . Ο χρήστης όμως έχει την δυνατότητα να την τροποποίηση μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. 

Ο χρήστης ενημερώνεται για την πορεία της παραγγελίας του με email. 

6.Τρόποι πληρωμής 

Μέσω όλων των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών 

Με αντικαταβολή 

Για όλους τους  τρόπους πληρωμής υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης απόδειξη λιανικής είτε τιμολογίου . Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελευθέρους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν στην παραγγελία τους τα απαραίτητα στοιχεία (επωνυμία εταιρείας , Α.Φ.Μ, επάγγελμα)

Σε περίπτωση που η εταιρεία πρέπει να επιστρέψει χρήματα στον χρήστη, αυτό θα γίνει αποκλειστικά και μόνο στον τραπεζικό λογαριασμό του.

Όταν ο χρήστης επιλέξει πληρωμή μέσω πιστωτικής  ή χρεωστικής κάρτας, θα μεταφερθεί αυτόματα σε ασφαλή ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας <<τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.>> , για την καταχώρηση των στοιχείων της πιστωτικής η χρεωστικής του κάρτας . Όλες οι συναλλαγές ολοκληρώνονται στο ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον της τράπεζας . Τα δεδομένα του χρήστη συλλέγονται απευθείας από την τράπεζα χωρίς την παρέμβαση της εταιρείας μας η οποία σε καμμιά περίπτωση δεν αποκτά πρόσβαση σε αυτά ως και στα λοιπά στοιχεία της κάρτας του χρήστη .

Η χρέωση της πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται, αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων από την τράπεζα .Ο χρήστης είναι αρμόδιος για την σωστή καταγραφή των στοιχείων .

7.Παράδοση 

Όλα τα προϊόντα αποστέλλοντες μέσω ΕΛΤΑ Κούριερ και φορτηγών .

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 100ευρώ.

Η πληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνεται με εξτρά χρέωση 2,50ευρώ. 

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημέρων .  

9.Επιστροφές προϊόντων      

Επιστροφή προϊόντων λόγω λάθους γίνονται δέκτες εντός 14 ημέρων από την παραλαβή τους .  

Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί . 

Η συσκευασία θα πρέπει να είναι σε αρίστη κατάσταση, όπως ήταν αρχικά . Σε αντίθετη περίπτωση, η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των προϊόντων . Ενημερώστε μας άμεσα για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη . Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας όλα τα έξοδα επιβαρύνουν την εταιρεια μας . 

10.Ακύρωση παραγγελίας  

Μπορείτε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά για την ακύρωση της παραγγελίας εφόσον δεν έχει αποσταλεί . Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί γίνεται επιστροφή του προϊόντων με έξοδα του πελάτη και η εταιρεία επιστρέφει τα χρήματα ή πιστώνει το αντίστοιχο ποσό στον λογαριασμό του πελάτη . 

Περιπτώσεις καθυστέρησης παράδοσης    

-Δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε με τον πελάτη.    

-Όταν προϊόν έχει καθυστερήσει να παραδοθεί στην εταιρεία από προμηθευτή ή το εργοστάσιο.

-Απροειδοποίητη κατάργηση συγκεκριμένου ανταλλακτικού ή δεν είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά  ή από συνεργάτες του εξωτερικού στην περίπτωση αυτή, υπεύθυνος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας προτείνει εναλλακτικές λύσεις ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία .

-Υπάρχουν τυχών απεργίες στα πλοία ή φορτηγά η ακραία καιρικά φαινόμενα που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργεία των courier .

-Όταν ο πελάτης έχει επιλέξει πληρωμή με τραπεζική κατάθεση και δεν έχει αποστείλει στην εταιρεία το αποδεικτικό κατάθεσης . 

11.Επιστροφή χρημάτων    

Σε ακύρωση παραγγελίας και εφόσον ελεγχθούν τα προϊόντα.

Δεν υπάρχει άλλο προϊόν για αντικατάσταση. 

Τα χρήματα κατατίθενται στον τραπεζικό λογαριασμό του χρήστη.

12.Εγγύηση 

Σε όλα μας τα ανταλλακτικά υπάρχει εγγύηση και ο χρόνος της εγγύησης εξαρτάται από το εργοστάσιο κατασκευής και τον προμηθευτή . 

Περιπτώσεις που η εταιρεια δεν είναι υποχρεωμένη να δεχτεί εγγύηση :

Η εταιρεια δεν δέχεται κανένα προϊόν για εγγύηση σε περίπτωση που δεν τοποθετήθηκε από εξειδικευμένο μηχανικό αυτοκίνητων.  

Σε περίπτωση που πελάτης δεν ενημερώσει έγκαιρα για ελλαττωματικό προϊόν που μόλις παρέλαβε 

Σε περίπτωση που το ανταλλακτικό ελεγχθεί και βρεθούν σημάδια κακής τοποθέτησης 

Η εταιρεια πρέπει να γνωρίζει έγκαιρα προϊόντα που δεν είναι πλήρως λειτουργικά εντός εγγύησης για να μπορεί να τα αντικαταστεί . 

Πολιτική διαδικασίας εγγύησης  

Ο πελάτης ενημερώνει άμεσα την εταιρεία.

Η εταιρεια στέλνει με κανονική χρέωση τα προϊόντα στον πελάτη.

Αφού γίνει αντικατάσταση του προϊόντος ο πελάτης με την σειρά του στέλνει με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία τα προϊόντα στην εταιρεία, χωρίς χρέωση μεταφορικών . Η εταιρεία επιβάλλεται να ενημερώσει τον προμηθευτή ή το εργοστάσιο . Αφού ελεγχθούν τα προϊόντα και προκύψει υπαιτιότητα του ανταλλακτικού, η εταιρεία επιστρέφει το ποσό των προϊόντων (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών)που ελέγχθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμού του πελάτη άμεσα. Καθ’ όλη την διάρκεια αυτή, υπεύθυνος της εταιρείας θα είναι σε επικοινωνία με τον πελάτη. Η διάρκεια όλης της διαδικασίας δεν ξεπερνάει τις 5-6 εργάσιμες ημέρες μέχρι την τελική απόφαση . 

Σε περίπτωση απόρριψης τότε η εταιρεία θα ενημερώσει τηλεφωνικώς τον λόγο και εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί και αναλυτική αναφορά στο email του . Τα προϊόντα επιστρέφονται ξανά στον πελάτη εάν το ζητήσει .